Da li razmišljaš o tome kako bi bilo da izgradiš zdrave životne navike, da izgledaš baš kao što i zamišljaš, da se osećaš manje umorno i napeto? Tu sam za tebe!

Sa 15 godina sam počela da se bavim sportom iz ljubavi i znatiželje, a sa 17 godina sam, uz pomoć iskusnijih kolega, počela da vodim grupne freestyle treninge aerobik, steper i pilates. Završila sam Sportsku akademiju u Beogradu, smer Fitnes i sportovi snage. Nekoliko godina kasnije upoznajem se sa Les Mills programom vežbanja i iz Beograda se selim u Novi Sad gde nastavljam da gradim karijeru.

Instruktorka sam Les Mills programa Body Attack, Body Pump, CxWorx, Grit i sertifikovani TRX trener. Od strane Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, proglašena sam za Fitnes ličnost godine u kategoriji Najbolji instruktor grupnih programa (2020. godine). Pored toga, nacionalni sam trener i prezenter za Les Mills programe Body Attack, Grit i Body Pump.

Imam dugogodišnje iskustvo u vođenju personalnih treninga i u radu na realizaciji različitih ciljeva klijenata.

 

OVAJ SAJT KORISTI KOLAČIĆE

Web sajt nolimitgym.rs koristi kolačiće da bi se obezbedio pravilan rad web stranice, u cilju boljeg korisničkog iskustva, personalizacije sadržaja, pružanja funkcionalnosti web mesta kao i analizu saobraćaja.

 

Opšti uslovi poslovanja
Prihvati i zatvori